محققان دانشگاهMonash ادعا می کنند که بهینه ترین باتری لیتیوم گوگرد را ساخته اند. بر اساس گفته های آن ها یک واحد از این باتری با ابعاد مناسب می تواند به مدت 5 روز گوشی شما را از شارژ مجدد بی نیاز کند.
این در حالیست که اگر از این باتری لیتیوم گوگرد به عنوان منبع انرژی یک خودروی برقی استفاده شود برای طی مسافتی به اندازه 1000 کیلومتر کافی خواهد بود. نکته دیگری که این باتری را به گزینه مناسب و کاربردی تبدیل می کند، میزان آسیب بسیار کم آن به محیط زیست و همچنین هزینه های پایین ساخت است.
روش طراحی این باتری در راه جدیدی که برای پیوند ذرات در کاتد گوگرد به کار رفته باز می گردد. این روش به ذرات مذکور کمک می کند تا بدون کاهش ظرفیت، عملکرد و یا پایداری قادر به مدیریت بارهای بیشتری باشند.
با این حال قطعا چالش اصلی در رساندن این محصول به مرحله تولید خواهد بود. تا به حال محققان مختلف به ایده های انقلابی زیادی در این زمینه دست یافته اند اما این ایده ها هرگز به مرحله تولید و عملی سازی نرسیدند.
اما شاید محققان دانشگاهMonash یک گام به مرحله عملی کردن باتری لیتیوم گوگرد مد نظرشان نزدیک تر باشند. در حال حاضر انستیتوFraunhofer آلمان نمونه های آزمایشی این باتری را ساخته و دانشمندان قصد دارند در سال 2020 باتری مذکور را در خودروها و شبکه های انرژی خورشیدی استرالیا به مرحله آزمایش بگذارند. آن ها حتی موفق به دریافت پتنت این محصول هم شده اند.
درباره این سایت